Rejuvenal - MSMPro

<p>gezond afvallen healthy body voedingssupplementen lichaam dieet zonhoven oost-vlaanderen</p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 74,15
€ 74,15

Ondersteuning voor een gezonde en strakke huid

De MSMPro® vormt een goede basis voor huidverzorging. Dit product is geschikt voor de jongere huid om preventief de belangrijkste stoffen aan te bieden ter voorkoming van verlies aan elasticiteit. Het bevat in ruime mate bouw- en beschermstoffen die daarnaast ook haren en nagels helpen te verstevigen.

MSMPro® is prima geschikt voor mensen die de elasticiteit van hun huid willen behouden en verbeteren en voor mensen die na een dieet hun bindweefsel extra willen verstevigen. Vaak blijft er na een dieet wat overtollig vel over. Door de elasticiteit te verbeteren kan het vel weer strak worden. Het wordt voor die toepassing in een hogere dosering ingenomen. Bij een normale onderhoudsdosis volstaat een verpakking voor een maand.

De belangrijkste ingrediënten zijn:

MSM, Bamboe-extract (organisch silicium), Druivenpitextract, Vitamine Ester C® en Cartidea®. MSM is verantwoordelijk, samen met het bamboe-extract, voor de elasticiteitsverbetering van de huid. Cartidea® samen met Ester C® regelen de vochtvolumecapaciteit van de huid. Dit door de aanmaak van zogenaamde proteoglycanen. Dit zijn uiterst complexe moleculen die de ruimtes tussen het collageen opvullen en zorgen voor het volume van de huid. Druivenpitextract is verantwoordelijk voor de bescherming van de collageen- en elastinevezels. Het remt de aantasting door UV-licht af en beschermt daarmee tegen vrije radicalen. 

Comments