<p>gezond afvallen healthy body voedingssupplementen lichaam dieet zonhoven oost-vlaanderen</p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 49,35
€ 49,35

Herstelperiodes, energie en gezond ouder worden
RecoveryMatrix® is ontwikkeld om het natuurlijk herstellende vermogen van ons lichaam te behouden zoals we ons dat kunnen herinneren uit onze jeugd. Dit natuurlijk herstellende vermogen is ook bekend onder de naam groeifactoren, die van belang zijn gedurende ons hele leven.
Iedere inname van RecoveryMatrix ® geeft het lichaam een extra impuls tot en ondersteunt het lichaam en de lichaamscellen met o.a. de navolgende voordelen:

  • Verhoogt het energieniveau
  • Versterkt botten en maakt spieren soepel
  • Draagt bij aan een natuurlijke nachtrust
  • Ondersteunt herstel na ziekte
  • Stimuleert het immuunsysteem
  • Ondersteunt een strakke, gladde en zachte huid
  • Scherpt geheugen en concentratievermogen
  • Helpt tijdens stress-situaties

Werking

’s Nachts hebben we onze natuurlijke afgifte groeifactoren. Die laten we liefst ongewijzigd. De twee meest optimale momenten om groeifactor-stimulatie toe te passen is een uur voor de lunch en een uur voor de warme maaltijd. Op deze momenten is de bloedsuikerspiegel laag. Van dat moment moeten we maximaal gebruik maken en dan het product gebruiken. Belangrijk is om daarna minstens een uur lang niets te eten. Na een uur eten is overigens niet verplicht! Maar niet eten gedurende een uur of langer verhoogt sterk de effectiviteit. Drinken mag wel als de drank weinig of geen suikers bevat, bijvoorbeeld thee of water. Koffie verhoogt de bloedsuikerspiegel en wordt derhalve afgeraden. Het product wordt opgenomen in de 12-vingerige darm. Hoe sneller de oplossing door de maag gaat, hoe beter de opname. Mensen zonder maag of met een maagring hebben alleen al daardoor een beter effect.
Voor een derde moment van de dag, of in plaats van voor de lunch of voor de warme maaltijd, kan men direct na het opstaan kiezen. Daarna de gebruikelijke activiteiten van het opstaan en dan pas ontbijten. Een vierde moment kan medio avond zijn. Gebruik van RecoveryMatrix® wordt echter medio avond afgeraden omdat dit al gauw te veel energie geeft. Hierdoor kan de nachtrust verstoord worden. RecoveryMatrix® gebruikers die toch een vierde dosering willen nemen kiezen dan liever VitalityMatrix® voor in de avond. Een alternatief is DIRECT voor het slapen gaan. Als inname gedurende de dag lastig is, kan direct voor het slapen gaan een oplossing bieden. Laat daar geen tijd tussen zitten; als de werking begint ontstaat er teveel energie wat slapen bemoeilijkt. Drink ook niet te veel om ontwaken voor het toilet te voorkomen. Mensen die normaal slecht slapen lijken hierdoor wel een erg diepe slaap te krijgen en zijn wel tevreden over die toepassing.

Gebruik:
Mix de juiste hoeveelheid poeder (zie verpakking) in een glas water en roer het door en drink het direct helemaal op. Om de smaak aan te passen mag meer of minder water gebruikt worden maar 200 ml geeft meestal een goed resultaat. Andere suikervrije dranken kunnen ook gebruikt worden zoals niet te zoete vruchten- of liever groentensappen. Uitstekend is tomatensap of lauwe (groene) thee. In combinatie met de inname van RecoveryMatrix® of VitalityMatrix® kan vitamine C gebruikt worden, bijvoorbeeld 500 of 1000 mg. De combinatie maakt nog meer energie vrij en stimuleert daarbij vooral de vetverbranding. De hypofyse heeft voor optimale functie vitamine E nodig. Eventueel extra vitamine E (250 of 500 IU, max. 2x daags) kan het proces verder ondersteunen. Gebruik de vitamine E alleen tijdens het eten want ze heeft enig vet nodig om opgenomen te worden. Een uitstekende bron van Vitamine E vormt de OmegaMatrix®. Daar heeft u natuurlijk nog vele andere voordelen bij. RecoveryMatrix® kan ook in tabletvorm worden ingenomen. Deze kauwtabletten zijn ideaal voor onderweg en kunnen met of zonder water worden ingenomen. Kapot bijten en dus niet heel proberen door te slikken. 3 tabletten is gelijk aan 1 afgestreken maatschep RecoveryMatrix®. Doe ook dit een uur of langer voor de maaltijd. Voor overige voedingstips zie de website: www.rejuvenal.nl.

Dosering:
Neem in het begin een wat lagere dosering dan aangegeven ter gewenning. Bouw dit op binnen een à twee weken. De juiste hoeveelheid is van belang om de correcte concentratie op te kunnen bouwen in de bloedbaan. Gebruik daartoe de maatlepel die zich in de verpakking bevindt. Overdoseren heeft weinig zin, minder gebruik verlaagt het effect. Niet iedereen reageert gelijk. Sommigen hebben aan 1 à 2 doseringen genoeg, anderen varen wel bij 3 doseringen per dag. Let op dat het de slaap niet benadeelt. Dit kan gebeuren als het te laat wordt ingenomen. Als de inname in de avond moet, neem het dan direct voor het slapen gaan. Overigens is het product uiteraard de ideale oplossing voor mensen die tijdens nachtdiensten werken en daardoor hun nachtelijke groeifactorafgifte missen. Met RecoveryMatrix® of VitalityMatrix® kan deze natuurlijke afgifte worden ondersteunt.

Gebruikerstips:
Keuze van het product:
Alle producten werken met alle leeftijden. Gemiddeld selecteert men echter als volgt:
Leeftijden van 20-60: RecoveryMatrix®. Leeftijden van 60+: VitalityMatrix®
Bij een BMI van 30 of hoger is het verstandig om de VitalityMatrix® te gebruiken. Dit omdat overgewicht de werking van de niacine belemmert. Zo valt anders een belangrijke component weg.
Vrouwen na de overgang schakelen over op de VitalityMatrix® tenzij men geen bezwaar heeft, op de mogelijkheid, om de maandelijkse perioden terug te kunnen krijgen. RecoveryMatrix® vóór de overgang kan de menopauze enkele jaren naar achter doen verschuiven, puur doordat de hormonale balans in het lichaam ondersteund wordt.
Bij voorkeur de RecoveryMatrix® bij:
ondersteuning cholesterol, ondersteuning darm
Bij voorkeur de VitalityMatrix® bij:
wisselende stoelgang, moeheid

Contra-indicaties:
Mensen die overgevoelig zijn voor niacine (Vit-B3) moeten de dosering langzaam opbouwen. Anders kan er een “Flush” ontstaan. Dit is een soort opvlieger waardoor de huid rood wordt. Het trekt weer snel weg en is volledig ongevaarlijk maar wordt doorgaans als onplezierig ervaren. Verlaag de dosering en bouw deze langzaam op. Indien geen gewenning optreedt, kies dan voor VitalityMatrix®.

Samenstelling:
RecoveryMatrix® is een geregistreerde (100% natuurlijke) formule van de aminozuren L-Glutamine en Glycine met Niacine en Forskolin Extract. Elk van deze stoffen kan de hypofyse ondersteunen om groeifactoren te produceren en af te geven. De losse ingrediënten zijn krachtige anti-oxidanten en van groot belang voor het immuunsysteem.
RecoveryMatrix® 250 gram
Economische verpakking met 250 gram RecoveryMatrix®. Met behulp van de maatschep ( 4,2 gram ), gemakkelijk te doseren in een glas water. Het kan ook droog worden ingenomen. Voor leeftijden tussen 25 - 55 jaar. Kan ook gecombineerd worden met VitalityMatrix®. Gebruik 5 maanden, stop 4 tot 6 weken. Gebruik 1 - 3 x daags. Kan ouderdomsverschijnselen vertragen geeft extra energie. Stimuleert de vetverbranding en ondersteunt de spieropbouw. Erg nuttig voor mensen die hun geheugen en/of concentratie extra willen ondersteunen. Er is ook een verpakking met Rejuvenal Plus tabletten voor in de auto of voor onderweg.

Dosering:
1,0 maatschep = 4,2 gram
Tot 60 kg - 2/3 maatschep
Tot 77 kg - 1,0 maatschep
Tot 95 kg - 1,5 maatschep
+ 95 kg - 2,0 maatschep 

Comments